Beste vriend van Roet Korte Put,

Zo,.... Een beetje bijgekomen van Roet Korte Put en van carnaval?

Ook dit jaar hebben de vertegenwoordigers van het bedrijf of business club of organisatie, een enquête ontvangen betreft de Roet. Ben jij wel geweest en heb je geen mail ontvangen, maar wil je graag je mening delen? Vul dan de enquete in. 

Met al jullie input van vorig jaar en de uitslagen van de enquête hebben we het afgelopen jaar de organisatie nogal rigoureus omgegooid. We zijn benieuwd of we daarmee de Roet Korte Put ook verbeterd hebben. Wie kan dat nu beter bepalen als jij/jullie als gast?
En natuurlijk houden we ons weer aanbevolen voor verbeterpunten voor Roet Korte Put 2021. Voor je het weet is het alweer zo ver!


 

PROGRAMMA 2020

 

10.33 uur Entree op straat

U bent welkom in de Korte Putstraat, mits u in het bezit bent van een entreebewijs.

Let op! Uw entreebewijs heeft een scancode,

vergeet niet uit te scannen wanneer u het evenement verlaat.

11.11 uur Ontvangst in het café

Tussen 11.11 en 13.33 uur bent gast in het cafe zoals dat is afgedrukt op uw badge. Het Oeteldonks ontbijt en alle dranken zijn deze 2,5 uur inbegrepen.

(enkel toegang op vertoon van entree bewijs)

13.33 uur Opening op straat

Vanaf 13.33  De buitenpodia en buitenbarren gaan open! Om 13.33 trapt de eerste artiest af op het hoofdpodium en de deuren van de Korte Putstraat zullen later nog weidser worden opengezet. Carnaval 2020 is nu ECHT begonnen. Consumpties zijn vanaf nu voor eigen rekening

18.11 uur Einde programma

Ook gasten zonder entree bewijs zijn welkom om te komen genieten van de gezelligheid die de Korte Putstraat te bieden heeft.

Let op! Kaarten en bandjes bieden geen voorrang na 18:11 uur

Sfeerimpressie

Contact gegevens:

Roet Korte Put is onderdeel van:

Stichting Korte Putstraat

Korte Putstraat 1t/m?

5211 KL 's-Hertogenbosch

Info@roetkorteput.nl